Габровски Пестил

НОВО!!!Габровски пестил вече и онлайн на сайта ни

Всеки ден от началото на извънредното положение в страната ни получаваме запитвания за покупка на обиколилия вече няколко континента Габровски пестил. Сигурно още има хора, които не знаят нищо за този позабравен натурален продукт, затова ние сме тук и ще продължаваме да Ви даваме информация, за съжаление, сега без дегустации, предвид ситуацията.

С цел да бъдем максимално полезни на всички наши клиенти из цяла България и в отговор на всички мили думи, които получихме за продукта ни, поработихме няколко дни по сайта ни, посредством който да обработваме по-бързо и Вашите лични поръчки.

Напълно подкрепяме тезата и сме абсолютно убедени, че ситуацията повече от всякога налага да бъдем единни и сплотени. Но не само днес, а и в бъдеще! Не го забравяйте! Не кризата сплотява, а доброто, което сме показали – не пред света, а пред нас самите!

Затова нашето послание към Вас е кратко:

#ОстанетеСиВкъщи и пазарувайте лесно, удобно и безопасно!

Подкрепете родното производство! Купувайте храна, произведена в България!

Подкрепете българския бизнес и всички заети в него!

Купувайте по малко, но нека това малко да е създадено с труда на Ваш сънародник, който днес продължава да работи и да произвежда хранителен продукт! Пестилът от сини сливи е почти изцяло дело на ръчен труд, а технологичният процес е дълъг и трудоемък.

Благодарим Ви!

И не на последно място – не забравяйте, важно е да подсилим организма си със здравословна храна и да консумираме натурални плодови продукти. Пестилът, предлаган от нас, е продукт без добавени консерванти, оцветители и изкуствени аромати. Начинът на приготвяне гарантира запазване на полезните му съставки в най-висока степен. Неговата консумация е изключително полезна за организма, благодарение на минералите, които се съдържат в плода (натрий, калий, магнезий, фосфор, желязо). Синята слива е и силен антиоксидант. Габровски пестил има високата енергийна стойност и съдържание на фибри.

Марино България ЕООД е утвърдена българска фирма в областта на хранително-вкусовата промишленост, произвеждаща бутиков продукт, с регистрирана търговска марка към Патентно ведомство на Република България, с внедрена система за управление на качеството НАССР.