+359 887 395 208
Начало Продукти Блог За нас Магазини За партньорство

Благодарствен адрес от ЗЕЛЕН МАРАТОН за екипа ни

ЗЕЛЕН МАРАТОН 2019

Екипът на Габровски пестил бе официален партньор на ЗЕЛЕН МАРАТОН 2019, който се състоя на 10-ти ноември 2019г.. Блокче “габровски шоколад” опитаха всички участници още с взимането на стартовия си пакет, както и на подкрепителните пунктове.  Разбира се, Габровски пестил от сини сливи имаше и за награди, и дегустация.

Габровският пестил е супер храна за спортисти и хора с активен начин на живот. Благодарение на високата си енергийна стойност, съдържанието на фибри и полезните свойства на сливите, вложени в него, продуктът става все по-разпознаваем в цялата страна. Признатите вкусови качества на Габровския пестил от все повече български изследователи, спортисти и любители на сладките плодови изкушения допринасят за популярността и все по-отчетливото място на нашия уникален регион.

Събитието се проведе в Природен парк „Златни пясъци” в района на Аладжа манастир. Базата на събитието се намира на 200 метра по пътя за м. Перчемлията над паркинга на Аладжа манастир и е известна със своята наблюдателница. Мястото  предлага поляни, чешма, гора, места за пикник, страхотна панорамна гледка към морето и множество горски пътеки.

Подготвяйки се за това събитие, организаторите от велоклуб „Устрем“, единодушно решиха да застанат зад още една кауза – да помогнат, като дарят 1/3 от таксите за участие в „Зелен маратон“ за избрана благотворителна кауза.

Instagram @gabrovskipestil

Да Не